Menu

Traditionsfesten 2019

image Fra venstre: Henrik Ibenfelt, Ole Forsing (ved vinduet), Diego Tur, Lars Højer, Poul Kristiansen (ved vinduet), Karsten Siemensen, Tommy Kuglepen, Benny Johansen
Af Mads Harder
28. oktober 2019 kl. 14:50

Fredag den 25. oktober blev B1903's traditionsfest afholdt. B1903's traditionsfest bliver afholdt hvert år på den sidste fredag i oktober. Deltagerne er tidligere førsteholdsspillere, trænere eller folk der har været omkring førsteholdstruppen igennem årene, samt medlemmer med over 25 års medlemskab på cv'et. I år var der 76 tilmeldte.

Vanen tro startede det med en lille turnering kl. 17.00. Herefter stod den på "hurtig" omklædning og så skulle middagen - vanen tro - starte kl. 19.03. Dog - ligeledes vanen tro - blev der fortalt så mange røverhistorier fra gamle dage i omklædningen efter turneringen, så derfor lykkedes det ikke helt at overholde tidsplanen til kl. 19.03. Vanen tro.

(vinderholdet, fra venstre: Ole Witthøft, Michael Rohwer, Henrik Ibenfelt, Jan Flodin, Finn K. Christensen)

 

Til arrangementet i år var der indlagt en lille ekstra overraskelse, som blev afsløret i løbet af festen. I B1903's restaurant, på en af glasvæggene, er der blevet lavet en tavle med de landsholdsspillere, som B1903 har haft igennem tiderne, hvor der står noteret, hvor mange kampe de fik på landsholdet, mens de var i B1903.

Et par af de spillere var også at finde til festen, så fotografen kunne få et godt billede af spillerne foran landsholdstavlen.

(Fra venstre: Pierre Larsen, Ole Forsing, John Andersen (siddende), Steen Rømer, Thomas Larsen)

På B1903's hjemmeside kan man se info og billeder fra tidligere traditionsfester. Se HER