Menu

Fodbold under Corona

image
28. august 2020 kl. 15:09
Se baneoversigt over afsnit til tilskuere/forældre

Fodbolden er startet op igen, men der er stadig en række corona-relaterede retningslinjer, der skal tages højde for, når man er i B1903.

Træning i hverdagene
Fortsat ingen tilskuere/forældre nede ved banerne til træning i hverdagene. Her må kun være spillere, trænere eller klubbens personale. Tilskuere/forældre bedes opholde sig i cafeén eller terrassen. 

 

Stævner og kampe i weekenderne
Til stævner og kampe i weekenderne er der åbnet op for tilskuere/forældre i et mindre omfang. Områderne tilskuere/forældre må være er markeret med lyserødt på denne oversigt HER

Såfremt man vælger at følge en kamp eller stævne på et af de markerede steder ude ved banerne, så skal det ske siddende. Det vil sige, at man enten skal medbringe en lille stol eller sidde på jorden. 

 

Omklædning
Omklædningsrummene er åbnet igen. B1903 opfordrer dog til, at de medlemmer, der har muligheder for at klæde om og gå i bade derhjemme, gerne gør det. Ønsker man at bruge faciliteterne i klubben, så kan man dog godt det. Husk at være opmærksomme på at man ikke bliver for mange i samme omklædningsrum.

 

Hold afstand og vis respekt for hinanden
Disse foranstaltninger er for mindske den samlede aktivitet set over en hel uge, samt det at hvis man opholder sig mellem banerne og rundt omkring på anlægget, så kan det blive opfattet, som at man “kæder” de forskellige grupper af mennesker sammen til en stor gruppe, og så kan man blive ramt af forsamlingsforbuddet. 

Vær opmærksomme på måden, der hilses på. Prøv at reducere brugen af highfives, kram og håndtryk og respektere dem som ikke ønsker at hilse på de “gamle” måder. Vær også opmærksomme på at holde afstand, når der tales sammen, når man er på anlægget.

Føler man sig syg på nogen som helst måde, skal man blive væk fra træning og anlægget.

Bliver man smittet, bedes man hurtigst muligt informere klubben, således at klubben kan tage foranstaltninger herefter.