Menu

Bliv fodbolddommer!

image
Af Mads Harder
23. oktober 2019 kl. 14:29
Få et fedt fritidsjob og tjen op til 15-20.000 kr. om året.

Det vigtigste for at spille fodbold er selvfølgelig selve fodbolden. Dertil er fodboldmål også forholdsvis vigtige for spillet, så man har et sted, man kan sparke fodbolden ind i.

Når det er på plads, så er det at have en fodbolddommer til at styre slagets gang helt centralt for at afvikle en fodboldkamp. Udviklingen de senere år har været, at antallet af dommere hos DBU er cirka status quo, men antallet af fodboldkampe er steget markant, samt efterspørgslen af dommere til “døm-selv” kampe også er steget. Det har den betydning, at DBU i perioder af året har sværere og sværere ved at kunne følge med og kunne påsætte dommere til alle kampe, selvom de rigtig gerne ville. Og alle der har prøvet kampe, hvor det ikke har været muligt at få dommer, ved, hvor ærgerlig man bliver. 

I B1903 booker vi også rigtige mange dommere fra DBU-København til at få afviklet klubbens kampe og har stor glæde af det, og er derfor også med til at trække store veksler på den samlede dommerkapacitet. Så ligesom vi prioriterer at anskaffe fodbolde og fodboldmål, så vil vi også prøve at hjælpe med at skaffe fodbolddommere, så vi fortsat kan have glæden ved at spille fodboldkampe. 

B1903 vil gerne tilbyde tre B1903-medlemmer at tage DBU’s dommergrunduddannelse, hvor B1903 betaler for uddannelsen. Man skal være minimum 15 år. Selve uddannelsen består af både teori og en praktisk del, samt en afsluttende eksamen. Man kan vælge enten at uddanne sig over to weekender, hvor man bruger tre hele dage, eller man kan vælge at tage teoridelen to timer af gangen på hverdagsaftener. Med uddannelsen er du klar til at dømme DBU-kampe. Når B1903 betaler uddannelsen forventer vi også, at man, efter nærmere aftale, hjælper med at dømme nogle kampe ved B1903’s børnestævne Løve Cup, som afvikles i store bededagsferien 2020. 

Som fodbolddommer kan du bl.a. opnå:

  • Et fedt fritidsjob
  • Nemt tjene 15-20.000 kr. skattefrit om året
  • Få en lederuddannelse samt kompetencer og erfaringer, som kan styrke dit cv.
  • En masse frisk luft og et stort netværk

Man kan læse nærmere om dommeruddannelsen HER

Er man interesseret kan man kontakte B1903's administrationschef Mads Harder. Se kontaktinfo HER