Menu

Badegang lukkes

image
11. januar 2018 kl. 14:30
Badegangen i omklædningen lukkes i 2-3 uger

I forbindelse med ombygningen, som er i gang i øjeblikket, bliver der lavet nye omklædningsrum og tilhørende bade i kælderen. De vil blive placeret lodret på vores eksisterende. For at lave de nye bade og toiletter, så vil vores eksisterende blive lukket i en periode for at kunne lave dette arbejde med det nye.

Bad bag omklædning 1 bliver lukket ned fredag den 12. januar-29. januar.

Bad bag omklædning 2 og 3 bliver lukket ned mandag den 15. januar-29. januar.

Toilet i omklædning 3 bliver lukket ned mandag den 15. januar og forbliver lukket indtil ombygningen er færdig ultimo april.

Toilet mellem omklædning 1 og 2 kan i perioder mellem den 15. januar-29. januar blive lukket af.

Opsummering: Man kan godt benytte omklædningsrummene til at klæde om i, men perioden 15.-29. januar vil det ikke være muligt at benytte badene, hvilket man så må gøre derhjemme. I tilfælde af forsinkelse af byggeriet, så kan denne periode bliver forlænget til 5. februar. 

Toilet i omklædning 3 kan fra på mandag ikke længere bruges før til ultimo april. Toilet i omklædning 1 og 2 kan blive lukket af periodevis de næste 2-3 uger. 

B1903 beklager besværlighederne dette må medføre for medlemmer og gæstende hold, men håber på forståelse, da vi i sidste ende får bedre forhold ud af det.