Menu

B1903's sportschef stopper

image
26. august 2020 kl. 10:18

Sportschef Mads Agner Veng har valgt at forlade klubben til fordel for en nyoprettet stilling som klubchef i FA2000 med start 1. september.

Vi ønsker Mads tillykke med det nye job, og vil samtidig takke ham for den indsats og udvikling af det sportslige område, som han har stået for i B1903 gennem næsten 5 år,” siger formand Benny Olsen.

Om sin tid i klubben siger Mads: ”Jeg har været utrolig glad for at være sportschef i B1903 i næsten fem år. I den forbindelse vil jeg gerne sige tak til alle I klubben. Det har været et spændende job, hvor jeg har haft muligheden for at præge den udvikling, som denne fantastiske klub skulle have, rent sportsligt. Vi har skabt et rigtig godt træningsmiljø, en fantastisk børnemodel, dygtige trænere og ikke mindst FUTURE. Det har ikke været et let valg at opsige min stilling i B1903, men jeg glæder mig til at komme retur til Lyngbyvejen som tilskuer i fremtiden og se hvordan det går klubben”.

Benny Olsen forklarer, at der endnu ikke er en afløser for Mads på plads, men at bestyrelsen er gået i gang med at finde frem til den rette løsning, så klubben fortsat kan udvikle sig sportsligt og socialt til gavn for både børn, unge og ældre medlemmer.

Mads Agner Veng har sidste arbejdsdag 31. august og den tilbageværende tid vil blive brugt til at overlevere og afslutte nuværende projekter og opgaver. Henvendelser man tidligere har rettet til Mads Agner Veng skal nu rettes til Administrationschef Mads Harder fra dags dato, indtil andet meldes ud af B1903.

Evt. spørgsmål vedrørende ovenstående kan rettes til:

formand Benny Olsen på 93887310 eller næstformand Ulrik Marschall på 60686370