Menu

B1903 nyhedsbrev - juni 2017

image
26. juni 2017 kl. 17:19

En god og lang forårssæson lukkede dørene i sidste uge med mange gode oplevelser og med spændende pile ud i fremtiden, som I kan læse jer til i dette nyhedsbrev. B1903 vil fremover udsende nyhedsbrev fire gange om året; Juni, september, december og marts.

 

Det sportslige område

B1903’s børnehold får en stadig mere strømlinet profil, bl.a. ved at klubbens frivillige forældretrænere gør brug af de træningsprogrammer, som klubben lægger op på hjemmesiden (www.b1903.dk). Det giver en tydelig og ensrettet træning og i sidste ende også et bedre produkt for alle. Ligeledes fortsætter ivrigheden og interessen blandt B1903’s trænere til at uddanne sig. Dette sker ved temadage, studieture og DBU-uddannelser. Her kan blandt andet nævnes en studietur til Rosenborg BK i april.

For de lidt ældre hold ses tydelige resultater af arbejdet med at forløse potentialet. Efter et stærkt forår spillede 1.senior sig tilbage i Serie 1 efter mange store og flotte sejre. Ligeledes ser det spændende ud for vores ungdomshold. Vi har formået at få højeste mulige indrangering på vores U13-1, U15-1, U17-1 og U19-1 i den nye sæson. Et stort tillykke skal lyde til alle de trænere og spillere, som har gjort dette muligt. Også på breddeholdene i ungdomsafdelingen  har der været ydet en kæmpe indsats blandt trænere og holdledere, som bl.a. har resulteret i stor fastholdelse af spillere i B1903.

 

Løve Cup

Traditionen tro afholdt B1903 sit store børnestævne Løve Cup i Store Bededagsferien. Her deltog ca. 300 hold i ca. 600 kampe i tre gode og sjove dage med hjælp fra en masse frivillige dommere fra B1903’s ungdoms- og seniorafdeling. FCK-spillerne William Kvist og Stephan Andersen kom forbi og skrev autografer.  Der blev samtidigt lavet en lille film om Løve Cup. Den kan ses på B1903’s facebook-side. 

 

Nyt kontingentsystem

Foråret 2017 gav også anledning til, at B1903 indførte DBU's nye system, som er et nyt og smartere kontingentsystem for både medlemmer som klub. Første fase med at få alle børn- og ungdomsmedlemmer over på det nye system var her i foråret, og anden fase med at få alle seniormedlemmer over på det nye system går i gang efter sommerferien. Man kan læse mere om det nye kontingentsystem på B1903’s hjemmeside.

 

Udbygning af B1903’s anlæg

Planlægningen omkring en udbygning af B1903 er nu så fremskreden, at vi kan meddele, at byggeriet går i gang i det sene efterår 2017, og forventes færdigt i løbet af foråret/sommer 2018. B1903 får tre ekstra omklædningsrum i kælderen, ny og større restaurant med dertil nyt og større køkken, samt flere og bedre toiletforhold som det primære. Det kommer til at give langt bedre  forhold for medlemmer og gæster. Under byggeriet vil B1903’s restaurant være lukket i en periode, og byggefasen vil ligeledes påvirke parkeringsforhold m.m.. Dette - samt omfanget af byggeriet - vil blive præciseret på hjemmesiden, når vi efter sommerferien har den endelige tidsplan fra kommunen.

 

Nye samarbejdsaftaler

I 2017 er kredsen af samarbejdspartnere blevet større. B1903 har udvidet samarbejdet med flyttefirmaet Jonas A/S, som allerede er involveret som sponsor i B1903, til fra næste sæson også at blive sponsor for hele den kommende U5-årgang, som starter op den 20. august. Dertil kommer et nyt samarbejde med rejsefirmaet Voya Travel, hvis spændende destinationer bl.a. kan ses på B1903’s hjemmeside. B1903 er også indgået i et interessant samarbejde med Københavns Skole & Idrætsakademi, hvor der er mulighed for at kombinere skolegang med ekstra fodboldtræning.

 

Nyt kunstgræs i B1903

Ikke kun klubhuset, men også på banerne bliver B1903 opgraderet. B1903 får anlagt nyt kunstgræs på det eksisterende kunstgræs-areal. Udskiftningen tager cirka fire uger, og hvornår arbejdet præcist skal udføres, skal aftales  og koordineres nærmere med kommunen, så det forstyrrer fodboldaktiviteten mindst muligt. Juli 2018 er et kvalificeret gæt.

 

B1903-tøj

Der arbejdes i øjeblikket på nogle forbedringer til set-uppet omkring bestilling og køb af B1903-tøj, som kan blive implementeret til efterårssæsonen. Der vil komme nærmere info omkring dette i uge 31 på hjemmesiden.

 

På B1903's anlæg holdes FCK Camp i uge 26, men ellers er klubben ferielukket indtil uge 29.

 

God sommer!

 

Bedste hilsner

B1903