Menu

B1903 ansætter leder for U5-U11​

image Flyttefirmaet Jonas A/S støtter børnefodbolden i B1903
13. oktober 2017 kl. 08:50
Fra 1. januar styrkes organisationen på børneområdet

B1903 er glade for at kunne meddele at pr. 01.01.2018 styrkes den ledelsesmæssige struktur omkring U5-U11 miljøet. Til rollen som leder for netop disse årgange ansættes Thomas Brando, som er en velkendt skikkelse i miljøet omkring B1903.

Sportschef Mads Agner Veng siger om valget af Thomas Brando:

”Vi har fået rigtig mange eksterne ansøgninger og i den forbindelse haft samtaler med flere forskellige kandidater over flere omgange. Jeg har været overvældet over interessen, men i sidste ende har det vist sig, at den perfekte kandidat fandtes internt. Vores ansøgningsproces har været meget grundig og jeg er overbevist om at vi med ansættelsen af Thomas Brando kommer til at løfte niveauet af vores arbejde op til et højere niveau” .

Ansættelsesudvalget har bestået af Formand Benny Olsen, bestyrelsesmedlem Louise Bøje Jensen og Sportschef Mads Agner Veng.

Thomas Brando bor til daglig i Gentofte, er gift og har to børn som spiller i B1903. Om sin nye rolle udtaler han: 

"Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang, og være med til at gøre B1903s mikro- og børnemiljø endnu bedre i samarbejde med de mange dygtige og engagerede trænere. Jeg har ambitioner om, at vi med tiden bliver et af de bedste i landet på det område. Det mener jeg ikke er utopisk, når man kigger på vores set-up. Jeg har siden 2011 haft alle tænkelige roller inden for mikro- og børnefodbolden i B1903; forælder, holdleder, assistent, træner, cheftræner og årgangsansvarlig, så jeg føler, jeg er klædt godt på til opgaven, og jeg ser det som en kæmpe styrke, at jeg kender klubben så godt, som jeg gør. I min nye rolle ser jeg frem til fortsat at kunne være i kontakt med mit hjertebarn, børnefodbolden, og jeg glæder mig til at møde alle jer spillere og forældre".

 I den daglige ledelse vil Thomas Brando, som bliver deltidsansat, referere direkte til B1903s Sportschef Mads Agner Veng og fratræde pr.31.12.2017 sine nuværende trænerroller på U10-1 og U15-2.

 

 (Thomas Brando, t.v. og Mads Agner Veng, t.h.)