Menu

2. senior rykker op!

image 2. senior efter en sikker sejr i efteråret
Af Mads Harder
27. november 2020 kl. 11:30

I sommer fik 2. senior Peter Marquard Jensen som træner. En erfaren træner med over 30 års erfaring på sidelinjen, hvor en tjans som miniput-træner i Nakskov Boldklub i 1979 markerede starten som træner.

(Peter Marquard Jensen)

I sommer da truppen blev delt op i 1. og 2. holdstrup var der selvfølgelig nogen, som har skulle sluge, at de blev siet fra, men sammenholdet i både 1. og 2. holdstruppen, som er blevet bygget op de sidste par år, sammen med Peters engagement, har bidraget til, at 2. holdet har fået en rigtig fin sæson. Alle har leveret og har opbygget en rigtig god fremmøde-kultur til træning, hvor der særligt er blevet fokuseret på opbygning af spil og dødboldsituationer. Det har så medført, at 2. holdet er rykket op og i foråret skal holdet så spille i serie 2. Mange gode kampe og masser af mål og holdet viste tydeligt, at de var for gode til serie 3. Så meget fortjent oprykning.

Netop det gode sammenhold i truppen fremhæver træner Peter Jensen: "Der er en ånd og et sammenhold, som er helt unik. Jeg vil påstå, at jeg ikke er stødt på noget lignende i mange år af min trænerkarriere. Der er en suveræn klubånd på tværs af holdene og en oprigtighed blandt spillerne, for det skal gå både klubben og hinanden godt”.

Det gode sammenhold blandt spillerne har også gjort, at der er kommet flere spillere til, så der næsten er fundament for at lave et yderligere hold. En understregning af det gode arbejde som spillerne og Peter har lavet.

Stort tillykke til 2. senior med oprykning og vi ser frem til at se jer i serie 2 til foråret.