Menu

1. senior er klar

image 1. senior inden kampen mod Glostrup
Af Mads Harder
08. april 2021 kl. 10:28
Første turneringskamp står for døren

B1903’s 1.  seniors opstart har – som alle andre hold – været præget af diverse corona-restriktioner, men holdet har fået det bedste ud af det med selvtræning, grupper med fem spillere og senere hen mere normal træning, hvor udendørsidrætten så måttet være 25 og senere 50. Trænerne har været gode til at holde spillerne til ilden, hvilket også har afspejlet sig i de træningskampe, holdet har nået at få spillet inden sæsonstart.

 

Tre kampe, tre sejre

Hen over påske-ugen har truppen spillet kampe mod Lundtofte, Fredensborg og Glostrup. Lundtofte blev besejret med 4-1, mens Fredensborg-kampen var mere jævnbyrdigt med en 1-0 sejr til B1903. Mod Fredensborg skiftede B1903 hele holdet i pausen, og efter en stærk defensiv indsats i første halvleg kom B1903 mere på bolden efter pausen, hvilket også resulterede i målet. Kampen mod Glostrup endte, med cheftræner Ole Pedersens ord, i ”ren indianerbold”, hvilket resultatet på 7-4 måske også giver indikationer på. Om kampen mod Glostrup siger Ole Pedersen:

Det var et voldsomt tempo hele kampen med en del fejl fra begge hold, men vi lavede to mål på standarder, hvilket glædede mig, da det er et tema for os. Vi vil gerne lave flere mål der. Dertil synes jeg også, at vi viste gode takter i forhold til at holde hovedet koldt mod et hold, der kom med stor aggressivitet og var meget verbale.

 

Klar til sæsonstart

I de tre træningskampe har hele truppen været i spil og har fået vist sig frem, heriblandt også tre nye spillere fra hhv. FA2000, Bornholm og New Zealand, og nu skal trænerteamet spore sig ind på hvilke 14 spillere, der skal åbne sæsonen mod Kastrup.

Ole Pedersen ser frem til sæsonstarten: ”Truppen træner godt, og vi er altid mange til træning. Som det er lige nu, så har vi stort set to spillere til hver plads, så man skal virkelig være skarp og ikke springe for mange træningspas over. Det bliver et meget spændende slutspil, men vi skal ikke dumme os ret meget, hvis vi skal sikre oprykningen. Men med den arbejdsindsats gutterne ligger for dagen, så håber jeg, at det lykkes”.

 

B1903 åbner mod Kastrup på udebane den 14. april