Menu

Træningstider

De aktuelle træningstider kan ses HER

Vær opmærksom på at sommertræningstiderne først fra lørdag den 14. april. I uge 15 er der enkelte hold som kan benytte græsbanerne i stedet for. Dette er kommunikeret direkte ud til trænerne. 

 

-------------

Træningstider uge 16-25 (2018) - HER

Træningstider uge 30-42 (2018) - HER

Træningstider uge 43 (2017) - uge 14 (2018)  - HER

Spørgsmål vedrørende træningstider kan rettes til sportschef Mads Agner. Kontaktinfo finder du HER

Bemærk at det kan være nødvendigt at flytte træning af hensyn til afviklingen af officielle kampe. Man bedes i disse tilfælde følge klubbens anvisninger. Kig altid på tavlen i klubben inden man starter træningen, så man ved om der evt. skal afvikles en kamp hvor man normalt træner.

Dårligt vejr kan gøre det nødvendigt at aflyse træning på græsbanerne. I disse tilfælde kan de normale træningstider på kunstgræsbanerne også blive påvirket, idet træning for klubbens elitehold samt afvikling af turneringskampe prioriteres højest. Som altid opfordrer vi til at man udviser fleksibilitet og håndterer dette på en ordentlig måde fra alle parter.

I sidste halvdel af oktober kan der være nogle træningspas, hvor der ligger kampe. Det kan være kampe som af forskellige årsager ikke kan rykkes, fx hvis det er sidste spillerunde.