Menu

Træner VM i B1903

image
Af Mads Harder
11. juni 2018 kl. 15:25
Fredag den 8. juni blev der afholdt VM for B1903-trænere

Fredag den 8. juni blev der afholdt VM for B1903-trænere. De VM-klare trænere blev delt op i otte hold og holdene fik navne efter lande, der skal deltage ved det rigtige VM.

En sjov dag, hvor der deltog trænere lige fra mikro-afdelingen til senior, som var på hold på kryds og tværs af årgangene og på den måde lærte hinanden at kende. 

B1903's VM for trænere blev vundet af Argentina, som bestod af Thomas Lindhardt (træner 1. senior), Frederik Holmegaard (træner U10-1), Jesper Wagner (træner U11-3) og Martin Lind Gregersen (træner U9), som bedst forstod at forvandle deres teoretiske trænerviden til praktisk fodbold.

Som en lidt bekymrende opvarming til det rigtige VM til sommer, så endte Danmark på sidstepladsen. Af respekt vil vi ikke sætte navne på Danmarks hold, men der var dog flere fra den sportslige ledelse i truppen. Måske har de fokuseret mere på udviklingen af holdet undervejs i turneringen fremfor kun at have fokuseret på resultater. 

Efter VM var færdigspillet var der grillbuffet samt øl og sodavand på terrassen, hvor restauratøren Karina diskede op med burgere, der i den grad var et VM værdigt.

En rigtig hyggelig dag med masser af grin og med jævne mellemrum da også god fodbold.

Nedenfor kan man se nogle billeder fra dagen.