Menu

Træn som F.C. København

image
19. december 2017 kl. 13:02
Tilmeldingen til FCK Camp 2018 er åbnet

På FCK Camp trænes individuelle færdigheder, såsom førsteberøringer, finter og afslutninger – og de trænes i sammenspil med medspillere. Alle får mulighed for at lære nye færdigheder eller finpudse detaljen på eksisterende færdigheder, når der skal afdribles modstandere, laves bandespil og scores mål. Træningen er bygget op, således det sikre et bredt fundament af relevante færdigheder indenfor boldkontrol og beslutningstagning.

Med FCK Camp ønskes der at give deltagerne fodboldtræning baseret på de øvelser og metoder, som F.C. København bruger i det daglige arbejde med børn og unge. Der forventes derfor, at deltagerne er indstillede på en camp, hvor det sportslige er i ligeså højt fokus som det sociale, og at man deltager for at lære og udvikle sine fodboldfærdigheder.

 I B1903 afvikles FCK Camp 2018 i uge 27, den 2. juli - 6. juli.

Du kan læse mere på www.fckcamp.dk. Her kan du også læse de mest hyppigt stillede spørgsmål eller skrive dit spørgsmål til kundeservice. Billetkøb sker på billet.fck.dk.

FCK Camp arrangeres af FCK, så alle spørgsmål vedrørende FCK Camp skal rettes til kundeservicen hos FCK Camp og ikke B1903.