Menu

Sportschefens status

image Sportschef Mads Agner Veng under SKILLS-træningen
08. marts 2017 kl. 14:15
Status på årets tre første måneder i B1903 fra Sportschefen

Normalt så udsendes der hver måned en opdatering på hvordan det går i B1903. I denne omgang har jeg dog valgt, at samle de tre første måneder i denne beretning for at samle begivenhederne lidt.

I B1903 er der forsat en rigtig god moral både på og udenfor banen. Det viser sig tydeligt og alle løfter i samlet flok i projektet om at få samlet klubben samt løfte vores niveau. Dette sker via vidensdeling og ikke mindst nytænkning. I den sidste tid har vi også været plaget af sneen og det har givet os nogle udfordringer i forhold til at afvikle træninger samt kampe. En rigtig ærgerligt situation, som vi håber er overstået nu.

Heldigvis har vores hold fra U5 til senior trænet med stor koncentration og glæde, hvilket afspejler sig i resultaterne. Og her tænker jeg ikke nødvendigvis kun på resultaterne på banen når der spilles kamp, men også dem udenfor. Vi ønsker at have fokus på det hele menneske i B1903 og tydeliggøre at helheden er vigtigere end summen af delene. Når man er spiller og træner i B1903 er der nogle helt tydelige værdier som skal efterleves. Vi skal være kendt for at være dem som opfører sig ordenligt og har respekt for vores modstander.

At vores træningsmiljø udvikler sig positivt er blevet bemærket. U11-1 og U12-1 har været i Sverige og spillet mod de bedste svenske hold. Begge hold har har haft en rigtig stor fremgang det seneste års tid og sidstnævnte er nu blevet inviteret til at deltage i den store anerkendte turnering Audi KB Cup (Nordisk invitationsturnering) som afvikles i slutningen af sommerferien. Her kan de komme til at møde hold som f.eks. Hammarby, Malmö FF, KB, Randers, Lillestrøm og FC Honka samt mange flere.

I de næste par måneder, så kommer der til at være flere spændende ture og projekter som vi glæder os meget til. Det næste i rækken vil være en temadag for vores U5-U13 trænere som skal have fokus på den gode børnetræning. Her vil vi i samarbejde med F.C. København afholde en spændende aften med vores U9 spillere som medier. Denne afholdes den 29.marts og man kan læse mere om den på forsiden af hjemmesiden. Det er dog ikke kun børnetrænerne som skal dygtiggøres. Om tre uger tager repræsentanter for U14-1.senior holdene i B1903 afsted med undertegnede i spidsen for at besøge Rosenborg BK på en studietur. Her skal vi observere træning, se kampe og ikke mindst snakke med den sportslige ledelse samt danske spillere. Det glæder vi os meget til.

Vores egne hold ungdomshold skal også en tur til udlandet. Op mod påske skal vores U14-1 og U15-1 til Rom på træningslejr sammen hvor der både skal afvikles træning og spille kampe mod lokale hold. U16-1 tager også afsted i den periode. De tager til Belgien for at spille en stor turnering. Ture som vi glæder os meget til at fortælle mere om, når de er afviklet.

Yderligere kan vi opfordre vores medlemmer til at købe billet til FCK Summer Camp som afvikles på B1903s anlæg traditionen tro i 26. Vi er stolte over at kunne afvikle denne og man kan læse mere på hjemmesiden www.fckcamp.dk vedr. billetkøb.

 

Med sportslige hilsner

 

Mads Agner Veng – Sportschef B1903 

 

Kontaktinfo kan findes HER