Menu

Spil på hold med FCK-spillere

image
Af Mads Harder
06. juni 2018 kl. 10:24
Fredag den 22. juni kommer FCK ud i B1903

Fredag den 22. juni kommer FCK's superligahold ud i B1903 og spiller fodbold med B1903's U5-U12 spillere.

FCK's spillertrup kommer ud sammen med FCK event. På opvisningsbanen bliver der stillet små baner op, hvor der vil være FCK-spillere på alle holdene, hvor man så på tur kan opleve at spille på hold med FCK's superliga-spillere. Og ligesom når FCK spiller i Parken, så vil løven Leo og FCK's cheerleaders "Copenhagen White Cats" sørge for god stemning til kampene. 

Derudover bliver der oprettet en fanzone, hvor der kommer til at være konkurrencer med præmier og mulighed for at få autografer og billeder af FCK's spillere. Her er alle aldre velkommen. 

Kl. 16.00 ankommer spillerne og blive præsenteret på 1903's terrasse. Børnene, som skal deltage i arrangementet, står klar nede på banen kl. 16.00. Efter præsentationen går kampene og konkurrencerne i gang nede på banen. Det hele skal nok blive forklaret til børnene, og man skal ikke melde sig til, men blot møde op.  Forældre og ældre spillere i klubben er også meget velkomne til at komme forbi og se på. Kl. 18.00 slutter arrangementer, men man er velkommen til at blive lidt længere, og B1903 tænder også op i grillen under hele arrangementet. 

B1903 håber meget, at alle B1903'ere og andre interesserede har lyst til at komme forbi og lave en hyggelig dag sammen.