Menu

Øget fokus på detaljerne

image Casper Stub
15. august 2017 kl. 11:38
B1903 laver aftale med specifiktræner

I skridtet mod at optimere det sportslige koncept, har B1903 valgt at indgå en aftale med Casper Stub som kommer til efter mange år i AB, hvor han har været omkring deres talentfulde årgang 2003. 

"Det er utrolig vigtigt for mig, at vi kan skrue på alle de parametre vi har til rådighed, for at optimere B1903s sportslige koncept. I den forbindelse har ansættelsen af en specifiktræner til førsteholdene på U13-U15 været øverst på min ønskeliste. Derfor er jeg utrolig glad for at vi kan tiltrække Casper Stub, som passer perfekt ind i vores ønske om talentfulde trænerprofiler" fortæller Sportschef i B1903, Mads Agner Veng, om den nye aftale med Casper Stub. 

Casper Stub er 22 år gammel og bor på Vesterbro. Til dagligt læser han Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet og er indehaver af UEFA B-licens. 

Casper ser ligeledes frem til det nye samarbejde og trænergerningen i B1903: "Jeg er rigtig glad for at have skrevet under som specifiktræner. B1903 er uden tvivl på vej i den rigtige retning og jeg glæder mig til at kunne rykke spillerene fra førsteholdene på U13-U15 yderligere. Jeg vil komme til at arbejde med min erfaring indenfor træner og idrætsfaget for at styrke spillerne individuelt. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og glæder mig rigtig meget til at møde spillere og træner".

Udover at deltage i træningen er planen også at  Casper Stub skal observere kampene, for at kunne assistere trænerne i evalueringen.