Menu

Fodbold og skole går hånd i hånd

image Johnny Wetterstein (Skoleleder, akademiet, Noah Husfeldt (U10-spiller i b1903 og elev på akademiet), Mads Harder (Administrationschef, B1903)
14. marts 2017 kl. 10:40
B1903 i samarbejde med Københavns Skole & Idrætsakademi

Tænk at kunne kombinere sin passion for fodbold med ens skolegang!

Det kan man på Københavns Skole & Idrætsakademi, hvor de både har fokus på elevernes talentudvikling i fodbold og lægger vægt på høj faglighed i undervisningen. En spændende mulighed for børn, der vil både deres fodbold og deres skolegang, og en mulighed B1903 er spændt ved at kunne eksponere videre ud igennem det nye samarbejde.

 

B1903 som platform

Københavns Skole & Idrætsakademi og B1903 har indgået en samarbejdsaftale, som bl.a. kommer til at give synlighed på B1903-tøj, reklameskilte, digital eksponering, og dertil er skolen også gået ind som officiel sponsor af B1903’s traditionsrige børnestævne Løve Cup. Om det nye samarbejde siger skolens leder, Johnny Wetterstein:

"Vi ser samarbejdet med B1903 som spændende, fordi de igennem mange år har lavet en stor indsats på ungdomsområdet. Det var derfor også fuldt fortjent, at B1903 i 2013 blev kåret som årets fodboldklub i København for deres indsats omkring ungdommen. Igennem samarbejdet med B1903 ser vi gode muligheder for synergi mellem os og B1903, samt at kunne præsentere vores skole, som vi synes er en helt fantastisk skole".

 

B1903’s administrationschef, Mads Harder, fortæller videre om samarbejdet:

Jeg synes, at det er et rigtigt interessant samarbejde med potentiale, vi har fået stablet på benene. Jeg er sikker på, at parløbet bliver en gevinst for begge parter, og med B1903 som platform vil vi kunne præsentere idrætsakademiets meget spændende og seriøse produkt, hvor fodbolden og skolegangen går hånd i hånd helt fra indskolingen”.

 

Om Københavns Skole & Idrætsakademi

Københavns Skole & Idrætsakademi fokuserer på, at tekniske færdigheder, taktisk forståelse, udholdenhed og disciplin i fodbold balancerer sammen med sociale kompetencer, livsfærdigheder og en stærk skolemæssig baggrund. Der arbejdes med individuelle målsætninger for den enkelte elev – i forhold til såvel sport som undervisning. På skolen har eleverne morgentræning inden skoleundervisningen, og når skoledagen er slut, går eleverne så til træning i deres respektive klubber.

 

(Mads Bartels, B1903 U8)

 

B1903 har allerede flere spillere (Læs om Mads Bartels fra U8 HER), der er blevet elever på Københavns Skole & Idrætsakademi, og optagelsen af nye elever til skoleåret 2017/18 er allerede igang. Er man interesseret i en skoleform, hvor der lægges vægt på fodbold og sport, og hvor der er en høj faglighed, kan man læse mere om skoletilbuddet på HER . 

Der er mulighed for plads i indskolingen (0. kl., 2. kl., 3. kl.) og i 4. klasse. Er man interesseret i at komme i 5. klasse til 9. klasse, er der færre pladser. Kontakt skoleleder Johnny Wetterstein HER, hvis man ønsker hjælp til skoletilbuddet.

Københavns Skole & Idrætsakademi holder åbent hus for interesserede den 5. april, 10. maj og 7. juni, kl. 17.00 på skolen, Gartnerivej 9, 2100 Kbh. Ø. kun 2 km fra B1903. Senere på foråret kommer der ligeledes et infomøde om skolen i b1903. 

 

 (Johnny Wetterstein (Skoleleder, akademiet), Noah Husfeldt (U10-spiller i B1903 og elev på akademiet), Mads Harder (Administrationschef, B1903)