Menu

Årets leder i 2017

image Benny Olsen (t.v.), Karsten Andersen (t.h.)
14. december 2017 kl. 14:18
Karsten Andersen blev årets leder i 2017

Til årets julefrokost for B1903's trænere og ledere blev prisen som årets træner/leder ligeledes uddelt af bestyrelsesformand Benny Olsen. 

Valget faldt på Karsten Andersen, som i øjeblikket er assistenttræner på 1. senior. Inden det har Karsten i en årrække været cheftræner for årgang 2000, som bl.a. opnåede en plads i pokalfinalen som U16. Karsten har ligeledes også i en periode været cheftræner for årgang 2003.

Karsten er et stort aktiv for B1903. Karsten har også en stor synlighed, som går ud over de hold, han træner. Karsten har igennem årene altid været klar til at rykke ud, når der skulle bruges ekstra hjælp fx til SKILLS, Løve Cup eller hvis der opstår et akut problem af håndværksmæssig karakter på anlægget. 

Året 2017 har været ingen undtagelse for Karstens store engagement i B1903 på som udenfor træningsbanen, og klubben er heldige ved at have ham i folden, og derfor faldt valget fortjent på Karsten som årets træner/leder i 2017. 

Til årets julefrokost løb Karsten ikke alene med titlen som årets træner/leder, men også - som billedet nedenfor illustrerer - med en række gaver i årets pakkeleg, bl.a. ved at tage en pakke fra bestyrelsesmedlem, Ulrik Marschall, i denne givne situation.