Menu

Årshjul

Fodboldtræning:

Hendes vil vi gå i dybden med forskellige steder inden for den klassiske fodboldtræning; Sådan fungerer teknisk øvelser og taktisk diskussion. Ligeledes vil vi dykke ned i rollen som målmand og prøve spiller af i dommergerningen. Vi vil også kigge på andre fodboldformer som futsal, fodtennis og fodboldgolf. Spillernes udvikling vil være fokus på konstant, og der vil blive arbejdet med deres udviklingsområder løbende.

 

Det mentale område:

At kunne være en stærk spiller med fødderne er ikke altid nok. Meget af spillet foregår også i hovedet. Derfor er det vigtigt ved kunne navigere inden for det udviklingsområde. Hendes vil vi dykke ned i evnen til ved håndtere medgang og modgang kombineret med mindfulness-sessioner. Ligeledes vil spillerne skulle holde sig til sager, som de kan bruge på og udenfor banen.

 

Fysik:

At kunne bevæge sig rigtigt er altafgørende. Derfor vil vi indenfor denne del have stor fokus på motoriske øvelser, smidighed og løftebil. Dette vil ske med stigetræning og øvelser, som vil tilbyde spillerens kropslige forståelse. Der vil også være sammenhængende være et isoleret forløb omkring løbestil. 

 

Sundhed:

At være en gud fodboldspiller kræver, at man er en sund udgave af sig selv. Derfor vil vi have fokus på, hvad søvn gør for kropp og virkning ved restitution. Hendes vil også komme til at anlægge udøvende kost og vigtighed ved indtage det rigtige mad / drikke til at kunne forberede det mest optimale i begge træning og kamp. 

 

Livfærdigheder:

Når man er en del af et fodboldhold og klub, så kræver det også, at man kan samarbejde, hjælpe hinanden og være en gruppe. Derfor skal værdierne være tydelige i, hvad vi som klub forventer af spillerne, men også hvilken kultur både vi og spillerne ønsker, der skal være. Her vil vi snakke om, hvad det vil sige at være en god ven, have respekt for hinanden og turde sig fra, hvis der er ting, som man er uenig i. Altså hvilken tone og stemning vi ønsker skal kendetegne vores klub. 

 

Andre sportsgrene:

Fodbold er udgangspunktet i alt, hvad vi laver, men det betyder ikke, at vi skal lukke øjnene for alle de andre gode ting, som foregår i andre sportsgrene. Hvis man kigger på andre sportsgrenes indhold kan meget også bruges på en fodboldbane. Derfor mener vi, at kampsport, parkour, yoga, e-sport og mange andre sjove ting skal prøves af.

 

Ud-af-huset oplevelser:

Inspiration er alting. Derfor skal vores spil også inspireres, se nye ting og få gode oplevelser sammen med klubben. Vi vil aktivere vores netværk, lave sovebegivenheder og eksemplvis besøgende organisationer, som kan sætte spillerne bevidsthed i banden.

 

Alle ovenstående aktiviteter vil blive afholdt af B1903s sportslige ledelse, dygtige trænere og eksterne eksperter.